ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον Καραμανλή για τρένο και Πατρών- Πύργου η... Πάτρα - Σε εξέλιξη η συνάντηση

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή έχει στην Αθήνα ο Κώστας Πελετίδης , μαζί με επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων , φορείς και πολίτες . Συγκεκριμένα πρόσκληση για τη συνάντηση αυτή έχει δοθεί σε όλες τις δημοτικής παρατάξεις για να παρευρεθούν με τους ίδιους να απαντούν ότι θα δώσουν το παρών και θα στείλουν εκπροσώπους ή και τους επικεφαλής τους. Στο τραπέζι το τρένο καθώς και ο αυτοκινητόδρομος της Πατρών - Πύργου με την τοπική αυτοδιοίκηση να ζητά επιτέλους ξεκάθαρες απαντήσεις για τι πρόκειται να γίνει με τα δύο μεγάλα έργα.

Πέρα από τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου πρόσκληση για τη συνάντηση έχει δοθεί σε αρμόδιους επιστημονικούς φορείς, σε συλλόγους του αρκτικού διαμερίσματος που από την αρχή έχουν εναντιωθεί στην επιφανειακή χάραξη, ακόμα και σε επαγγελματικούς συλλόγους που το έργο τους αφορά άμεσα ή και έμμεσα.Παρών στη συνάντηση αυτή αναμένεται να δώσουν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής ο Χρήστος Κορδάς, αλλά και ο Μιχάλης Αναστασίου.

Πρόκειται για μία κρίσιμη συνάντηση που έγινε αποδεκτή από τον υπουργό κ. Καραμανλή, μετά την εισήγηση του Κώστα Πελετίδη στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας από το υπουργείο ενημέρωση για αυτά τα δύο σημαντικά ζητήματα.

Η δημοτική αρχή θέλει η συνάντηση αυτή να μην έχει έναν τυπικό χαρακτήρα μιας κλειστής πολιτικής συζήτησης που θα αφορά δύο σημαντικά θέματα της περιοχής, αλλά να δοθεί η αίσθηση ότι τα όσα θα ακουστούν, θα αποτελούν τη φωνή της πόλης και όχι απλώς ενός φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search