ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Eπίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη και Τσίπρα από Πάτρα


Ολομέτωπη επίθεση σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για Μεταναστευτικό, Οικονομία και Συμφωνία των Πρεσπτών εξαπέλυσε από την Πάτρα η Φώφη Γεννηματά, που βρέθηκε εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος.

 

 

Για την Οικονομία είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βαδίζει στα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας συμφωνήσει δυσβάσταχτα πλεονάσματα με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά να την πληρώνουν οι μεσαίοι και τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για την καθημερινότητα των πολιτών που έχει γίνει  δυσβάσταχτη για δεκάδες οικογένειες.

 

Για Μεταναστευτικό τόνισε ότι  έχει ήδη υποβάλει ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να της γνωστοποιήσει ποια είναι τα σχέδιά του,  κάτι που ακόμη ο Πρωθυπουργός δεν έχει πράξει ο Πρωθυπουργός. «Όλη η κοινωνία εκπέμπει σήμα κινδύνου» τόνισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά. Και συμπλήρωσε ότι «οι Ευρωπαίοι δεν έχουν αναλάβει ευθύνες που τους αναλογούν».

 

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών  είπε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει στροφή 180μοιρών στο θέμα αυτό και ότι η αντιπολίτευση θα πρέπει να σιωπά.

 

«Η χώρα μας έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτα ως αντάλλαγμα» ανέφερε.

 

Για την έλευσή της  στην Πάτρα εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να μην βρεθεί εδώ σε μια ιστορική περιοχή για το ΠΑΣΟΚ.

Και σημείωσε ότι στόχος είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κίνημα Αλλαγής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search