ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Ντού" στα κελιά στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί

Ντού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας , στη διάρκεια της νύχτας με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε έρευνα στα κελιά των κρατουμένων . . .Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στο σωφρονιστικό κατάστημα . Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν στα κελιά κρατουμένων ποσότητες ναρκωτικών, αυτοσχέδια όπλα (μαχαίρια, σουγιάδες κλπ). Πρόκειται για κινητοποίηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας στις φυλακές της χώρας. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. 

Αστυνομική επιχείρηση στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών 

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα

Από χθες (08-10-2019) το βράδυ μέχρι και σήμερα (09-10-2019) τα ξημερώματα, στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου  Πατρών, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας αστυνομική επιχείρηση. 

Συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και αστυνομικός σκύλος εντοπισμού ναρκωτικών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση ελέγχθησαν τριάντα έγκλειστοι, από τους οποίους συνελήφθησαν επτά άτομα και πιο συγκεκριμένα έξι αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και της οπλοκατοχής.

Στις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν και κατέσχεσαν τα εξής:

•       (46,4) γραμμάρια ηρωίνης,

•       (8,2) γραμμάρια κάνναβης,

•       (1,2) γραμμάρια κοκαΐνης,

•       (11) αυτοσχέδια και μη μαχαίρια,

•       (5) κινητά τηλέφωνα

Οι στοχευμένες δράσεις στα καταστήματα κράτησης, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης δι . . .
LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
Image
Image

Search