ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Τραγωδία στο λιμάνι-Ένας νεκρός από "βουτιά" οχήματος(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 11.00

Ένας 66χρονος, ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, που όπως όλα δείχνουν είχε αποφασίσει να τερματίσει την ζωή του σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Πάτρας, όπου "φούνταρε" με το όχημά του.

Ήταν γεννηθείς το 1951 και καταγόταν από την περιοχή της Έδεσσας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να τον σώσουν και όπως λένε αυτός τους κοιτούσε χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το όχημα απομακρύνθηκε από τον βυθό.

Αρχική Ενημέρωση 09.50

Τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας, όπου υπάρχει ένας νεκρός, ο οδηγός,  σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από βουτιά θανάτου οχήματος μέσα στο λιμάνι.
Στο σημείο έχουν σπεύσει λιμενικοί, δύτες και το ΕΚΑΒ.

Το αυτοκίνητο κατά τους αυτόπτες μάρτυρες είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και σχεδόν «αφρενάριστο» κατέληξε στην θάλασσα, τουμπαρισμένο σε βάθος 10 μέτρων, στο ύψος του επιβατικού σταθμού «Παναγιώτης Κανελλόπουλος», όπου κανονικά δεν έχουν πρόσβαση οχήματα, χωρίς την απαραίτητη άδεια μετακίνησης από το λιμενικό.

Το όχημα φέρει πινακίδες των Πατρών και το επικρατέστερο σενάριο, είναι αυτό της αυτοκτονίας ή΄της μηχανικής βλάβης.

Τα αίτια της νέας αυτής τραγωδίας παραμένουν πάντως ακόμη άγνωστα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πένθος στην τοπική κοινωνία της Γαστούνης, μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την καλλιέργειά του, από ασθέ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο‘‘Σοκολατομαχίες’’,3) «Ένωσ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                18,19 Μαΐου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search