ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Ασύλληπτη βία στην Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, παίκτες της Φενέρμπαχτσε τούς τσάκισαν στο ξύλο

Αδιανόητα σκηνικά στο τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με φοβερές κλωτσιές και μπουνιές.

Ο αγώνας έληξε έπειτα από 14 λεπτά καθυστερήσεων και ήταν αρκετά έντονος, με τον Μισί Μπατσουαγί να τον κρίνει στο 87′.

Όταν οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου, δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων εμφανίζονται να έχουν πηδήξει από τις κερκίδες και να τρέχουν προς το μέρος των παικτών της Φενέρμπαχτσε, της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ με μία εναέρια κλοτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Στη σύρραξη μπήκε και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, ο οποίος έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού, ενώ μια γυριστή κλοτσιά από τον Μπατσουαγί είχε ως στόχο έναν άλλον οπαδό, που έτρεχε προς το μέρος του.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ        6, 7 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Δευτέρας Πάσχα έως 7π.μ. Τετάρτης Πάσχα λόγω αργίας Πρωτομαγιάς) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος ό . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Μαΐου  2024 θα εφημερεύει στην Πάτρα το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ: ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΛ 2610-455944 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στο έντυπο δήλωσης του ΦΠΑ θα δουν οι φορολογούμενοι που θα μπουν τον Ιούλιο στην σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, λόγω της ανάγκης απλούστευσης των διαδικασιών και διευκόλυνσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα στις περιοσσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβριν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σήμερα και αύριο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με την απόφαση τη Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή λόγω της αργίας, ενώ ούτε την Τρίτη θα ανοίξουν τα εμπορικά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, κοσμεί το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.  Πρόκειται για το έργο του γλύπτη και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δημητριάδη του αποκαλουμένου «Παρισινού», που παραχω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον από
Image
Image

Search