ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Παραλίγο μακελειό στην Αιτωλοακαρνανία: Άνδρας με συνεργό πυροβόλησε κατά 6 ατόμων και ενός παιδιού 1,5 ετών!

Συνελήφθη, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί και ένας συνεργός του δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και βαρύνεται με τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες χθες τα ξημερώματα, στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, φέροντας δύο κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν εναντίον έξι ατόμων και ενός παιδιού ηλικίας (1,5) ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου συνέλαβαν άμεσα τον έναν από τους δράστες, ενώ ο συνεργός του έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν  (86) φυσίγγια κυνηγετικού, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν αρνήθηκε να λυγίσει και στο Λονδίνο και με το 1-1 που απέσπασε στο 89' κόντρα στην Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε στους "4" του Europa League μένοντας αήττητη για 44ο διαδοχι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τρελό ταξίδι της Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι εντυπωσιάζει στην Premier League όπου είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την έξοδο στο νέο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search