ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λευτέρης Αυγενάκης: Διαγράφεται από τη ΝΔ μετά την χειροδικία σε υπάλληλο του αεροδρομίου

Την διαγραφή του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις αποφάσεις του αφού αναχώρησε από το υπουργείο Υγείας στο οποίο πραγματοποίησε νωρίτερα προγραμματισμένη επίσκεψη.

Η διαγραφη απο τη ΝΔ ήρθε μετά την καταγγελία αλλά και το βίντεο που δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί και να υβρίζει υπάλληλο του αεροδρομίου.

Κλήθηκε για εξηγήσεις από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη και 15 λεπτά σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε εκνευρισμένος. Είχε επίσης κληθεί να δώσει εξηγήσεις και τηλεφωνικά στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την συνάντηση με τον κ. Καλαφάτη συναντήθηκε και με τον κ. Τασούλα.

Ο ίδιος νωρίτερα σε ανάρτησή του αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές του παρεμβάσεις ο κ. Αυγενάκης ζήτησε μεν συγγνώμη αλλά δεν παραδέχθηκε την βιαιοπραγία ενώ είχε αρνηθεί να παραιτηθεί. Ωστόσο, η διαγραφή του ήταν μονόδρομος μετά από αυτή την συμπεριφορά.
 
 

 Η ανάρτηση
«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθειά μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με το «λεκτικό» όπως το χαρακτηρίζει, περιστατικό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Εκφράζει μάλιστα την έκπληξή του «από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου». Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας, καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φυσούνα επιβίβαση».

Όπως αναφέρει ο κ. Αυγενάκης, (ο υπάλληλος) «αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει την δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλ από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Αυγενάκη για το παραπάνω περιστατικό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ισπανίας πέτυχε μια τεράστια πρόκριση κόντρα στη Γερμανία στην παράταση χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μερίνο στο 119'. Η ρόχα περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά που θα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γερμανία ηττήθηκε στο τέλος κόντρα στην Ισπανία με το γκολ του Μερίνο στο 119', ωστόσο συζήτηση προκάλεσε η φάση στο 107' με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό και πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό! Μετά από ένα συγκλονιστικό 90λεπτο που βρήκε την Ισπανία και την Γερμανία να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 (με τον Βιρτς να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κιλκίς. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός ενός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
Image
Image

Search