ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: Τραγωδία στην Βαλμαντούρα- Τρακτέρ καταπλάκωσε γυναίκα

Tραγωδία στην περιοχή Βαλμαντούρα Αχαΐας , με γυναίκα που καταπλακώθηκε από τρακτέρ.  Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη έκανε αγροτικές εργασίες όταν από άγνωστη αιτία το τρακτέρ αναποδογύρισε τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την γυναίκα στο νσοκομείο, αλλά πλέον ήταν αργά.

Να σημειωθεί πως την 59χρονη βρήκε ο γιός και ο συζυγός της όταν ανησύχησαν, καθώς η γυναίκα καθυστερούσε να επιστρέψει από το χωράφι τους που είχε πάει για δουλειές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου.Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου που αφορά στην παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας. Αναλυτικά, πάνω από 1.200 παραχωρήσεις τμημ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει: Ερώτηση προς την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος υποβάλλει η δημοτική παράταξη σπιράλ, σχετικά με το «Σχέδιο Μείωσης Εκπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας άφησε χθες το πρωί ένας 77χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικ
Image
Image

Search