ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ποσότητα -μαμούθ κοκκαϊνης εντοπίστηκε στο Λιμάνι της Πάτρας-22,5 κιλά-956.000 ευρώ η αξία της Δείτε βίντεο

 Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, 42χρονος ημεδαπός, οδηγός Φ/Γ οχήματος, εντός του λιμένα Πατρών, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας,  για παράβαση του νόμου 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν μεσημβρινές ώρες χθες τα παραπάνω στελέχη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΄΄ΑΙΚ΄΄ στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας-επικαθήμενο), το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από τον λιμένα Ανκόνα Ιταλίας,  βρέθηκε  σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία πλαστική μαύρη σακούλα, εντός της οποίας υπήρχαν είκοσι (20) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες συνολικά είκοσι δύο κιλά, πεντακόσια γραμμάρια και επτά δέκατα του γραμμαρίου (22,500.7kg) ναρκωτική ουσία του είδους κοκαΐνη.

Σε περαιτέρω νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα , παρουσία εισαγγελικού λειτουργού  στην οικία του 42χρονου στον Άλιμο Αττικής, βρέθηκαν δύο (02) κινητά τηλέφωνα και τρεις (03) κάρτες SIM.

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται σε εννιακόσιες πενήντα έξι χιλιάδες και διακόσια πενήντα (956.250 €) ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Πατρών, το Φ/Γ όχημα (τράκτορας και επικαθήμενο), έξι (06) κινητά τηλέφωνα, τρεις (03) κάρτες SIM και μία (01) συσκευή πλοήγησης .

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search