ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Νεκρός έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ  έχοντας δεχθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. Το έγκλημα έγινε στην οδό Ανίννου στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα. Στον τόπου του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τα αποτελέσματα τηγς βαλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο του φόνου είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. 

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται επί τόπου συγκεντρώνουν μαρτυρίες, υλικό από κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να οδηγήσει στις έρευνες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και τα κίνητρά τους.

 Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr. Είχε εργαστεί στο παρελθόν ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου. Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search