ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών: «Όχι στον εμπαιγμό!»

Αναβρασμός στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα. Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει ότι: «Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο.  Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο LockDown. Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο».

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, εργατολόγου, μέλους της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ    “Ο εμφύλιος αυτή τη στιγμή κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Κωνσταντίνου Κουσκούκη* O περιβαλλοντικός θόρυβος λειτουργεί ως επιταχυντής των κοινωνικών ανισοτήτων, επειδή πλήττει μη προνομιούχους πληθυσμούς σε υποβαθμισμένες περιοχές κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσάβι αποχαιρέτησε οριστικά την Μπαρτσελόνα μετά από τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η θέση του στον πάγκο δεν θα μείνει για πολύ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο ανδρών και το απέδειξε για 12η σερί χρονιά και 38η στην ιστορία του. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 13-9 της Βουλιαγμέν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο οδικό άξονα Άκτιο – Αμφιλοχία, κοντά στη Βόνιτσα, όταν φορτηγό όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα η κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Φράττι πριν την Τριών Ναυάρχων. Οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με δικυκλιστή ο οπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση της απώλειας της μητέρας του τ. προέδρου του ΤΕΕ Θανάση Γιανναδάκη. Το γνωστό και από τα πλέον δυναμικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχασε σήμερα το μεσημέρι την μητέρα του. Η εξόδιος
Image
Image

Search