ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλάβρυτα: Προσποιήθηκε τον γιατρό, έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και απέσπασε 4000 ευρώ!

Έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα, και απέσπασε από την ξενοδόχο 4.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας που τηλεφώνησε στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, προσποιούμενος πως είναι γιατρός  ζήτησε δωμάτιο για 13 διανυκτερεύσεις. Συμφωνήθηκε να καταβάλει το συνολικό ποσό των 1.300 ευρώ (δηλαδή 100 ευρώ ανά διανυκτέρευση) και στη συνέχεια έφτασε η ώρα για την αντικαταβολή των χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Στη συνέχεια ένα άτομο που εμφανίστηκε ως λογιστής του "γιατρού", ο οποίος επικοινώνησε  με την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεννόηση για την καταβολή των χρημάτων του πελάτη, κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζικό λογαριασμό της το ποσό των 4.000 ευρώ.

Mόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί  η επιχειρηματίας κατήγγειλε το περιστατικό στη Ασφάλεια Πατρών και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε
δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προσποιούμενοι
ιατρό και λογιστή επικοινώνησαν με ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ζήτησαν
ένα δωμάτιο για πολυήμερη διαμονή.

Στη συνέχεια οι δράστες της είπαν ψευδώς θα πληρώσουν μέσω web –
banking, το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και καθοδηγώντας την παθούσα,
ως προς την χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής εφαρμογής, της αφαίρεσαν 4.035
ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της, τα οποία μετέφεραν σε λογαριασμό
τρίτου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο παρβοϊός, που στοίχισε τη ζωή σε ένα παιδί μόλις 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη, είναι μια κοινή παιδική ασθένεια που παρουσιάζει έξαρση.  Από την πανδημία του κορωνοϊού και μετά, δεν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται συμπληρωματικό ψηφιακό βοήθημα για συγκεκριμένη κατηγορία μαθητών σχολείων. Όπως γνωστοποίησε σήμερα o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη για τον 23χρονο άσο. Ο Φόντεν πραγματοποίησε την κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
Image
Image

Search