ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καταστήματα: Εισήγηση των ειδικών για «κανονικό» άνοιγμα στις 18/1- Για δύο ώρες θα ισχύει το SMS

   Η εισήγηση αυτή αφορά όλα τα καταστήματα και τα κομμωτήρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι καταναλωτές θα μπορούν να πηγαίνουν στα καταστήματα στέλνοντας στο 13033 SMS με τον κωδικό 2. Το νέο μέτρο είναι πως αυτό το μήνυμα θα έχει ισχύ δύο ώρες.   Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο πολίτης θα μπορεί να μπει σε όσα καταστήματα επιθυμεί- χωρίς ραντεβού- και να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα επιτρέπεται η μετάβαση από δήμο σε δήμο για αγορές.   Επίσης, αναμένεται ότι θα υπάρχει περιορισμός για το πόσα άτομα θα μπορούν να βρίσκονται σε ένα κατάστημα.

Οι ανακοινώσεις για τα καταστήματα αναμένονται στις 18:00, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.   Εξαίρεση σε όλα αυτά θα αποτελέσει το λιανεμπόριο στις «κόκκινες» περιοχές. Στις περιπτώσεις των περιοχών που είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένες και ισχύουν πιο αυστηρά μέτρα, τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο του click away.   Οι ειδικοί έκαναν αυτή την εισήγηση με βάση την πτώση που έχει σημειωθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κρίσιμους δείκτες της πανδημίας, όπως ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και η αποκλιμάκωση του αριθμού των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.   

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
Image
Image

Search