ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλή χρονιά από το achaianews.gr!

Το 2020 πέρασε πριν από λίγο στην Ιστορία. Ένας χρόνος δύσκολος για όλους, ένας χρόνος - δοκιμασία και, δυστυχώς, ένας χρόνος τραγικός για πολλούς συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή ή έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Στο achaianews.gr, διαχειριστήκαμε την πιο δύσκολη χρονιά από πλευράς ειδησεογραφίας, αναρτώντας συχότερα  απ ότι θα θέλαμε δυσάρεστες ειδήσεις που, κυρίως, είχαν να κάνουν με την πανδημία, τα μέτρα και τις θυσίες στις οποίες αναγκαστήκαμε όλοι το ετος που έφυγε. Το κάναμε, με βάση τα πραγματικά γεγονότα, χωρίς υπερβολές, χωρίς λαϊκισμό και με γνώμονα τον σεβασμό σε όλες και όλους που επιλέγουν να ενημερωθούν μέσα από αυτό το βήμα.

Η ευχή για το 2021 λοιπόν, είναι να έχουμε καλύτερες ειδήσεις. Να βγούμε όλοι μαζί όρθιοι από αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που ζήσαμε, να ξανασμίξουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, με τους φίλους και τους γνωστούς μας. Και να αφήσουμε πίσω όλα τα αρνητικά.

Χρόνια Πολλά. Καλή Χρονιά από όλες και όλους μας!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα! . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλειακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άτομο που εγκλωβίστηκε. Μετά από παρέμβαση της Πυροσβεσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search