ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαία: «Βροχή» παραβάσεων σε 10 ημέρες για μη τήρηση των μέτρων κορωνοιού

Χιλιάδες είναι οι έλεγχοι που έχουν γίνει στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να διαπιστωθούν παραβάσεις σχετικά και με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν ήταν αρκετές.

Ειδικότερα στη Δυτική Ελλάδα, από την 06.00 ώρα της 07-11-2020 έως την 06.00 ώρα της 18-11-2020 , διενεργήθηκαν  14.165 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 1.107 πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για τις εξής παραβάσεις :

     701 για παραβίαση περιορισμού κίνησης,
    339 για μη χρήση μάσκας από πεζούς και σε επιβάτες ΙΧΕ,
    12 για μη χρήση μάσκας σε πελάτες και υπαλλήλους καταστημάτων,
    42 για υπεράριθμα άτομα σε ΜΜΜ και οχήματα13 για συγκέντρωση ατόμων άνω των τεσσάρων

Συγκεκριμένα στην Αχαΐα, διενεργήθηκαν 9.454 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 426 παραβάσεις. Από αυτές, αφορούσαν 101 άτομα τα οποία δεν έκαναν χρήση μάσκας είτε πεζοί, είτε μέσα σε όχημα ενώ  305 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε άτομα που παραβίασαν τον περιορισμό κίνησης και κυκλοφορούσαν μετά τις 9 το βράδυ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν επτά διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 35.000 ευρώ, εκ των οποίων τέσσερα σε ιδιοκτήτες και υπεύθυνους καταστημάτων, τα οποία βρίσκονταν σε λειτουργία παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της δημόσιας υγείας και τρία σε άτομα που πραγματοποίησαν εκδηλώσεις (πάρτι σε οικία στην Πάτρα – γενέθλια και γλέντι σε οικίες στην Κάτω Αχαΐα).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ) με ποσό ύψους 25 εκατ. ευρώ για τα έτη 2024 και 2025 και σκοπό τη ριζική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ» γράφει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
Image
Image

Search