ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απόψε- Έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Παρασκευής (25-09-2020) και από τα βορειοδυτικά, με έντονα φαινόμενα που το Σάββατο θα επεκταθούν σε όλα τα δυτικά και τα βόρεια.

Kύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους εντάσεως έως 8 μποφόρ, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

 

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:

 
1. Τη νύχτα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (25-09-2020) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.
2. Το ΣΑΒΒΑΤΟ (26-09-2020):

 
α. Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

 
β. Βαθμιαία από τα δυτικά η Μακεδονία και το απόγευμα η Θράκη, με εξασθένηση από τα δυτικά τις απογευματινές ώρες.
γ. Πιθανώς η δυτική και η βόρεια Θεσσαλία έως το μεσημέρι.

 3. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα επηρεάσει τη ΔΕΥΤΕΡΑ (28-09-2020) εκ νέου τη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη δυτική Ελλάδα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).



Ο καιρός επιδεινώνεται ραγδαία από την Παρασκευή το απόγευμα και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα το Σάββατο...
 
Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με κάθε λεπτομέρεια αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα που θέλουν τον καιρό να αλλάζει προς το χειρότερο με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά να προκαλούν πολλές βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Εξηγεί, μάλιστα, το αίτιο της... παρέλασης βροχοπτώσεων, είναι ένας μεγάλος μετεοπρωταγωνιστής, ένα βαρομετρικό χαμηλό... μαμούθ, στην καρδιά της Ευρώπης, το οποίο με τα ακραία κράσπεδά του θα κατορθώσει να στέλνει ισχυρές βροχές και στη χώρα μας.

«Προσοχή! Kακοκαιρία το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βορειας Ελλάδας με ισχυρές βροχές αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες! Λεπτομέρειες για το πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα μέσα στην ημέρα ανα περιοχή στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, που δίνει στον καιρό το χρόνο και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο νέος νόμος για τον αιγιαλό που αφορά στην απομάκρυνση ή μείωση στις ξαπλώστρες στα παραλιακά καταστήματα της Αχαίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μείωση του αριθμού των ερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κρατούμενος που είχε τη θέση του αρχιμάγειρα στις φυλακές κράτησης Νέων Αυλώνα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει:   H πληθώρα περιστατικών τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ή την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και καταλήγουν σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
Image
Image

Search