ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Μειώνονται οι ύποπτοι -Τρεις γυναίκες στο μικροσκόπιο - ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης άρα και στη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα κατά της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές. Όπως μετέδωσε η  εκπομπή «Live News» του Mega οι Αρχές έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες «κλειδί» και αδιάσειστα στοιχεία που «δένουν» τη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Το παζλ της εικόνας φαίνεται πως συνθέτουν οι άνθρωποι των αρχών χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια σε συνδυασμό και με την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο κύκλος των βασικών υπόπτων της επίθεσης έχει περιοριστεί σε τρία πρόσωπα, των οποίων το άλλοθι έχει μπει στο «μικροσκόπιο».

Μία από τις υπόπτους, φέρεται να έχει βάλει στο κάδρο και η ίδια η 34χρονη. Πρόκειται για μια γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό της περιβάλλον, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστή για τον ασταθή και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της.

Όπως αποκαλύπτει στο κανάλι ο θείος της, όλη η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει την 34χρονη, που ακόμα δεν έχει δει τη μορφή της σε καθρέφτη, αλλά και τη μητέρα της που είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, αλλά όσο να ‘ναι πονάει. Η μητέρα της είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούμε καλά – καλά να της μιλήσουμε».

Οι αστυνομικοί σήμερα είχαν σκοπό να επισκεφθούν στο νοσοκομείο την 34χρονη ώστε να της δείξουν βίντεο αλλά και φωτογραφικά καρέ τα οποία είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας περισσότερων από 100 βίντεο από κυκλώματα ασφαλείας, στα οποία κατάφεραν να «καθαρίσουν» την εικόνα.

Μαρτυρία «κλειδί» θεωρείται αυτή του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα με το βιτριόλι ως την Θησέως, αλλά και ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, όχι μόνο την είδε, αλλά και ήρθε τετ - α - τετ μαζί της.

«Είπα κάποια πράγματα στην αστυνομία για να βοηθήσω. Περιέγραψα πώς ήταν η γυναίκα που σταμάτησα. Κατευθυνόταν αντίθετα από τα όσα γίνονταν. Έτρεξα και την πρόλαβα. Της είπα «σταμάτα εδώ». Κι εκείνη μου απάντησε, άκουσα τη φωνή της. Υπάρχει λόγος όμως, που δεν την «εγκλώβισα», ώστε να μην φύγει τελικά. Υπάρχει λόγος και τον έχω πει στις Αρχές».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search