ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται ο αστυνομικός για το φόνο του Τζορτζ Φλόιντ


Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο αστυνομικός Ντέρεκ Τσάβιν ο ένας από τους τέσσερις απολυμένους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο φόνο του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη της Μινεσότα και συγκεκριμένα αυτός που πίεζε με το γόνατό του το λαιμό του Φλόιντ έως τη στιγμή που εκείνος έχασε τις αισθήσεις του.

 

Την ίδια ώρα δημοσιεύεται ακόμα ένα βίντεο από διαφορετική γωνία από τις τραγικές τελευταίες στιγμές του Φλόιντ να εκλιπαρεί τους τρεις αστυνομικούς που τον πιέζουν στο έδαφος να τον αφήσουν να ανασάνει ενώ ο τέταρτος στέκεται δίπλα τους.

 

Εν τω μεταξύ δεν φαίνεται να έχει τέλος η θύελλα αντιδράσεων μετά το τελευταίο θύμα ρατσιστικής αστυνομικής βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες με τις διαδηλώσεις να εξαπλώνονται στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις από τη Νέα Υόρκη έως το Λος Άντζελες και κυρίως στη Μινεάπολη.

 

Αποκορύφωμα των βίαιων επεισοδίων των τριών τελευταίων ημερών η πυρπόληση του αστυνομικού τμήματος της πόλης.

 

Προκειμένου να αποτραπούν νέα έκτροπα ενισχύθηκε η στυνομία και τέθηκε σε επιφυλακή η Εθνοφρουρά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search