ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο διαδίκτυο η μουσική της παράστασης "Το κορίτσι που επιμένει"

Μέρες εγκλεισμού και καραντίνας, και η μουσική αποτελεί μία κάποια παρηγοριά για το μυαλό και την ψυχή μας.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι Τηλέμαχος Τσαρδάκας και Διονύσης Μπάστας και αποφάσισαν να ανεβάσουν στο διαδίκτυο τη μουσική για την παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει».

Μάλιστα η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης είναι διαθέσιμα σε Spotify, iTunes, YouTube, TikTok κ.ά.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παραμύθι με πρωτότυπες συνθέσεις που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και αγαπήθηκε όπου κι αν παίχτηκε σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ενα κορίτσι κι ένα αγόρι μεγαλώνουν μαζί και ζουν ευτυχισμένοι μέχρι που ο Πλούτωνας ο θεός του Κάτω Κόσμου κλέβει το αγόρι. Το κορίτσι με τη βοήθεια του Διόνυσου, του Απόλλωνα και της Αφροδίτης θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στον Κάτω Κόσμο για να φέρει το αγόρι της πίσω. Θα αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια με όπλο τη μουσική, το χιούμορ και την επιμονή μέχρι την δίκαιη τελική λύση».

Το βιβλίο και το cd κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Σοκόλη.

Σημειώνεται πως η μουσική είναι του Διονύση Μπάστα, οι στίχοι και τα κείμενα της παράστασης του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, οι ηχογραφήσεις, η παραγωγή και το mastering έγινε στο Noisebox Studio. Τραγουδούν: Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη, Βασίλης Δημακόπουλος, Μάριος Κρητικόπουλος, Πάολα Καλλιγά, Μαρία Δελετζέ, Σοφία Νικολετάκη, Περικλής Σιούντας. Βιολιά: Νίκος Μαυρίδης.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search