ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Έκθεση από τη Νία Κάνιστρα-Μπουρίτσα

Η εικαστικός κα Νία Κάνιστρα-Μπουρίτσα εκθέτει έναν σημαντικό αριθμό από τα έργα της διαφόρων περιόδων στην αίθουσα τέχνης «ΠΑΛΛΙΣΑΝΔΡΟΣ» Ερμού 8, από την Παρασκευή 13 μέχρι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ για έναν άλλο τρόπο ζωής» προκειμένου να ενισχυθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών, του φορέα.

Την Παρασκευή 13/12 θα γίνουν τα εγκαίνια στις 9 το βράδυ. Η έκθεση θα λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα όχι μόνο σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην Αχαία, που κάποτε ήταν πρώτη δύναμη, είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που εκτιμά πως ο στόχος αυτός μπορεί αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
Image
Image

Search