ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το θεατρικό «Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ» στο θέατρο «Μηχανουργείο»

 Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει τον πολιτισμό της πόλης της Πάτρας ανεβάζοντας τη σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων "Είναι πολλά τα λεφτά Άλεξ" εμπνευσμένη από το θεατρικό και κινηματογραφικό έργο "Funny Money" του Άγγλου συγγραφέα Rey Coοney.

 

Η παράσταση ανεβαίνει στις 22 Νοεμβρίου στο θέατρο "Μηχανουργείο" σε μια έξυπνη διασκευή της Κατερίνας Φρουφρή και σκηνοθεσία Μίλτου Σπυρόπουλου.

 

Η ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, όπου ο Άλεξ καθώς επιστρέφει στο σπίτι του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με τη γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι, βρίσκεται να έχει στα χέρια του μετά από λάθος έναν χαρτοφύλακα που περιέχει το εξωφρενικό ποσό των 10.000.000 δολαρίων! Τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται αρκετά όταν στην πορεία της ιστορίας μας αρχίζει να εμπλέκεται η αστυνομία, ένας ταξιτζής και εν τέλει ο υπόκοσμος αναζητώντας τα χρήματα.

 

Στη θεότρελη αυτή κωμωδία συμμετέχουν γνωστοί Πατρινοί με χρόνια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης όπως ο γνωστός κομμωτής Σάκης Κλήρης, ο  Αντώνης Μπαρμπετάκης και ο σκηνοθέτης του έργου Μίλτος Σπυρόπουλος που σε συνεργασία με μια πλειάδα νέων ταλαντούχων παιδιών συνθέτουν μια ομάδα που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο θεατρόφιλο και μη κοινό της Πάτρας για 24 παραστάσεις.

 

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Συντελεστές:

 

Μια παραγωγή της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας.

 

1. Σκηνοθεσία: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

2. Διασκευή: ΦΡΟΥΦΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

3. Σκηνικά: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

4. Ρούχα: ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

5. Φώτα: ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

6. Φωτογραφίες:  Mimi Lena

7. Ηχοληψία: ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

 

Παίζουν:

 

1. ΚΛΗΡΗΣ ΣΑΚΗΣ στον ρόλο του Άλεξ

2. ΞΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στο ρόλο της Λίλας

3. ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στο ρόλο του Αστυνόμου Σλάτερ

4. ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο ρόλο του Νικ

5. ΜΠΙΛΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ στο ρόλο της Μπέτυς

6. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ στο ρόλο του Ντετέκτιβ

7. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ στο ρόλο του ταξιτζή

 

Οι παραστάσεις με έναρξη στις 22 Νοεμβρίου θα διαρκέσουν μέχρι τις 12/01/2020, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 20:30. Κόστος εισιτηρίου στην προπώληση 10€, στο ταμείο 12€

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search