ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Δύο συναυλίες με τίτλο «Δρόμος»

Πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις πατρινών ποιητών και στιχουργών, αγαπημένα τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών καθώς και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τον καταξιωμένο πατρινό ποιητή Διονύση Καρατζά, 'Μνήμη Κύματος', θα ακουστούν στις δύο συναυλίες με τίτλο «Δρόμος» που θα δώσει την Τετάρτη 13 και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στον πολυχώρο «Μηχανουργείο» της οδού Ευμήλου 2 στην Πάτρα, ο πατρινός τραγουδοποιός - ερμηνευτής Νίκος Μπαλής

Θα ακουστούν επίσης και νέες συνθέσεις σε στίχους των Μαρία Κοσσυφίδου, Γιάννη Σιδέρη, Κώστα Γεωργακόπουλου καθώς και δύο τραγούδια δύο σπουδαίων ελλήνων ποιητών, του Οδυσσέα Ελύτη και του Τάσου Λειβαδίτη.

Ο «Δρόμος» θα μας ταξιδέψει και σε τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών όπως του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου .

Ο Νίκος Μπαλής με ένα καινούριο ήχο θα έχει στο πλευρό του καταξιωμένους και σπουδαίους πατρινούς μουσικούς:

Στο πιάνο ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος

Στο μπουζούκι, μαντολίνο και πολίτικη λύρα ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Στα τύμπανα - κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος

Διάθεση εισιτηρίων στο ταμείο του πολυχώρου «Μηχανουργείο», στο βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» και στο music station Ρήγα Φεραίου.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 8 ευρώ

Ταμείο: 10 ευρώ

Τετάρτη 13/11/2019

Τετάρτη 20/11/2019

Ώρα έναρξης 21:00

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά και όπλο εντόπισαν χθες αστυνομικοί σε καφετέρια στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, που έγιναν έπειτα από διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών. Στ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αθηνών ο αντιεξουσιαστής από την Πάτρα ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών με την κατηγορία της συμμετοχής του σε τρομοκρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search