ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eκδήλωση στο θέατρο «Απόλλων» τη Δευτέρα

  Πραγματοποιείται τη Δευτέρα το βράδυ, 14 Οκτωβρίου, στις 7, στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’, από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΕΡΕΥΝΑΣ, η επίσημη Τελετή Έναρξης, της 12ης επιστημονικής Διημερίδας, του  ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΕΡΕΥΝΑΣ [15-16.10.19], με επιφανείς καλεσμένους και ομιλητές, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα γίνει κεντρική διάλεξη από την Prof. Gelina Harlaftis, Director, Institute for Mediterranean Sciences (IMS) και θα απονεμηθούν επιστημονικά βραβεία.  Η όλη Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

   Το κλείσιμο της Τελετής Έναρξης [9μ.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα], θα πραγματοποιήσει το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, ειδικά προσκεκλημένο για την εκδήλωση αυτή και το οποίο θα ερμηνεύσει το πιο κάτω πρόγραμμα: ‘’ΛΑΙΚΟ ΑΛΕΓΚΡΟ’’, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ, ‘’ΚΑΜΗΛΙΕΡΙΚΟΣ’’, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ, ‘’ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ’’, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ‘’ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’’, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, Στίχοι: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, ‘’ΑΤΘΙΔΑ’’, ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, Στίχοι: ΣΑΠΦΩ, Απόδοση: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΚΙΣΗΣ, ‘’ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ’’, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ‘’THE SONG OF JAPANESE AUTUMN’’, YASUO KUWAHARA.

  Η διδασκαλία των έργων έχει πραγματοποιηθεί από τους καθηγητές του Ωδείου της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, Τέτη Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά. Ερμηνεία έργων: Δέσποινα Κριμπά. Tη μουσική διεύθυνση θα έχει ο συνθέτης και καθηγητής κιθάρας, Γιώργος Αθανασακόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search