ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 20 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00 θα βρίσκεται στην Πάτρα για μία μοναδική συναυλία, ένας έντεχνος ερμηνευτής από τους πλέον επιτυχημένους των τελευταίων ετών με πολύ μεγάλο ρεύμα, φωνή με έντονο το Κρητικό ιδίωμα που φέρνει πολύ στον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη και τραγούδια πολύ αγαπημένα όπως ο «Λεμονανθός». Ο λόγος για τον Γιάννη Χαρούλη που στο πλαίσιο του καλοκαιρινού του μουσικού ταξιδιού σε όλη την Ελλάδα έρχεται στην Πάτρα.Αφού χορέψαμε και γιορτάσαμε σε νησιά, σε θέατρα, κάτω από τα δέντρα και δίπλα σε ποτάμια, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται με την παρέα του και μας καλεί να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη, λέει το δελτίο Τύπου.Τα νέα του τραγούδια συνοδεύουν όλα όσα έχουμε ήδη αγαπήσει και μας δίνουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί… Η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με ώρα έναρξης: 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

 

Λευτέρης Ανδριώτης /Λύρα

 

Μιχάλης Καλκάνης / Κοντραμπάσο

 

Βασίλης Μπαχαρίδης / Κρουστά

 

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

 

Θανάσης Τζίνγκοβιτς / Ηλεκτρική Κιθάρα

 

Πάνος Τόλιος / Κρουστά

 

Mark Nieuwenhuis / Τρομπέτα.

 

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

 

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

 

Μαρία Βενετάκη / Σχεδιασμός Φωτισμού.

 

Τιμές Εισιτηρίων:

 

Φοιτητικό / ανέργων: 12€

 

Γενική είσοδος: 14€.

 

Ήδη τα σχετικά διαφημιστικά banner και αφίσες έχουν μπει σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης.

 

Σημεία προπώλησης :

 

Ticket Services: https://www.ticketservices.gr

 

Public: https://tickets.public.gr

 

Και σε όλα τα καταστήματα Public.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search