ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοικτό κάλεσμα σε street artists

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ανοιχτό κάλεσμα (open call) για street artists που διεξάγεται στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2021 στην Πάτρα.

Με το σύνθημα, «άλλαξε την πόλη», προσκαλούνται street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

Είστε καλλιτέχνες με εμπειρία στην τέχνη στον δημόσιο χώρο;

Τότε έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στο ArtWalk 6, στέλνοντας από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε μία διαφορετική θεματική ενότητα ενώ δικαιούστε να υλοποιήσετε προσχέδια σε όλες τις θεματικές ενότητες.

Θεματικές ενότητες:

1. Θέμα σχετικό με την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

2. Θέμα σχετικό με την επέτειο των 700 χρόνων από τον θάνατο του Δάντη Αλιγκέρι.

3. Θέμα σχετικό με την επέτειο των 200 χρόνων από τη γέννηση του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.

4. Θέμα σχετικό με την επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο του Τζιμ Μόρισον.

5. Ελεύθερο θέμα της επιλογής σας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας, καθώς και προσχέδια των έργων σας ηλεκτρονικά, έως και τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Art In Progress, όπως και στο facebook και το instagram της Art In Progress και του Artwalk.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search