ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακός ο 13ος Μώμος

Αποφασισμένοι πως δεν θα του περάσει του Covid 19 είναι οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ «Μώμος ο Πατρεύς». Γιατί μπορεί να μην είναι δυνατή η επί σκηνής πραγματοποίησή του, όμως τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει από το να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Ετσι, το 13ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» δίνει ραντεβού μαζί μας το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Τότε, θα «ανέβουν» σε διαδικτυακή πλατφόρμα τα καλύτερα σατιρικά 10λεπτα της χρονιάς όπως ακριβώς θα έχουν σταλεί από τους Ερασιτεχνικούς Θιάσους.

Οι συμμετέχοντες έχουν περιθώριο να στείλουν τις δημιουργίες τους το αργότερο έως τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ τα σατιρικά 10λεπτά, μαζί με τα ιντερμέδια του «Ρεφενέ» που θα μαγνητοσκοπηθούν στη Πάτρα, θα δομήσουν μια ενιαία σπονδυλωτή παράσταση που ενδέχεται να παρουσιαστεί και σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Αν, παρά τα διαφαινόμενα, ανοίξει ο τομέας θεαμάτων πριν αυτή την ημερομηνία, ο Μώμος θα γίνει κανονικά -διά ζώσης- τις ίδιες ημέρες.

Στο μεταξύ οι όροι για τους ερασιτεχνικούς θιάσους που θέλουν να λάβουν συμμετοχή δεν αλλάζουν, καθώς πρέπει να στείλουν ένα βίντεο με σατιρικό δρώμενο μέγιστης διάρκειας 10 λεπτών, ένα αρχείο word με τα στοιχεία τους όπως και τα στοιχεία επικοινωνίας τους και 2-3 φωτογραφίες του δρώμενου.

Ολα τα παραπάνω πρέπει να σταλούν έως την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ηλεκτρονικά (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Μώμος ο Πατρεύς (υπ' όψιν Γιάννη Γεωργακάκη) Μαιζώνος 131 ΤΚ 262 21 Πάτρα (ένδειξη «απλό» & όχι «συστημένο»).

Τα 8-10 καλύτερα 10λεπτα που θα προκύψουν από επιλογή, θα αναρτηθούν ως ενιαία παράσταση (με τα ιντερμέδια του «Ρεφενέ») σε διαδικτυακή πλατφόρμα (27 και 28 Φεβρουαρίου) όπου θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού (μέχρι και τις 14 Μαρτίου δηλαδή) και ίσως μεταδοθούν από κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Ως εκ τούτου μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου από την Επιτροπή Επιλογής του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν τα 10λεπτα που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω σπονδυλωτή παράσταση.

Ακόμη θα ανακοινωθεί με επιλογή και ευθύνη των διοργανωτών και η παράσταση του «Αφιερώματος» (ολόκληρη παράσταση δηλαδή, παιγμένη από τιμώμενη ερασιτεχνική ομάδα) που θα ανέβει στην διαδικτυακή πλατφόρμα μια μέρα νωρίτερα από τα 10λεπτα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου).

Φέτος, λόγω του ότι ο Μώμος θα είναι διαδικτυακός, δεν θα υπάρχουν βραβεία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search