ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης- Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Ένα αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι αποτελεί τον επόμενο σταθμό της ενότητας του «Βήματος στους Καλλιτέχνες της πόλης», η οποία είναι ενταγμένη στις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» στη Veso Mare, στις 8.30 το βράδυ την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της ίδιας ενότητας, πάντα στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ», το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τους a compania artistica και την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με τους «ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ».

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το « Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και την Βίκυ Μοσχολιού. Η εβδομάδα έκλεισε με την πραγματοποίηση το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, της συναυλίας με το συγκρότημα «MAVRO PROSOPIO».

Η παρακολούθηση των συναυλιών γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε στα 67 του χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς φωτορεπόρτερ στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ο Χρήστος Μπαντούνας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου με αφορμή το θάνατο του σύζυγού της, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του ιατρού. Η μήτερα του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού μίλησε στον ALPHA . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος.  Με την αυτόφωρη διαδικασία και με την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search