ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αίγιο: Ξεκινούν τα μαθήματα στο Χορευτικό Εργαστήρι

Ξαναρχίζουν οι χοροί στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου από την 1η Οκτώβρη 2020.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι δάσκαλοι χορού, αποφάσισαν την έναρξη των μαθημάτων χορού από τις αρχές Οκτώβρη προτάσσοντας την ασφάλεια και την υγεία των χορευτών και μελών του συλλόγου. Στηριζόμενοι στις αποφάσεις της πολιτείας και στα πρωτόκολλα που προτείνονται, τα μαθήματα χορού θα γίνονται κανονικά αλλά με μειωμένο αριθμό μαθητών/χορευτών και με κάποια άλλα σημαντικά μέτρα (χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, απολύμανση χώρου, αερισμός καθ’ όλη τη διάρκεια μαθημάτων κτλ). Οι συμμετέχοντες χορευτές-τριες θα ενημερωθούν αναλυτικά από τους δασκάλους χορού με την έναρξη των μαθημάτων.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων με κατανομή σε όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα ως και Παρασκευή. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές για νέα μέλη/χορευτές για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει στη συγκρότηση των τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στους δασκάλους χορού και καθημερινά στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου (Ανδρέου Λόντου 49, τηλέφωνο 2691020041).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search