ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κωστής Μαραβέγιας: Πρεμιέρα...στο Γήπεδο της Παναχαϊκής

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται. Και εκεί που όλοι είχαμε απογοητευθεί έρχονται γεγονότα που μας διαψεύδουν ευχάριστα. Η αρχή γίνεται με τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής, καλεσμένος της Mojo Live που με τη συναυλία αυτή εγκαινιάζει το συναυλιακό καλοκαίρι.

«Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως οι συναυλίες θα πραγματοποιούντο με το 40% της χωρητικότητας του χώρου και με απόσταση 1,5 μέτρο μεταξύ των θεατών, κάτι που καθιστούσε την πραγματοποίησή τους αδύνατη» σημειώνει μιλώντας στην «Π» ο Σωτήρης Κορφιάτης από την Mojo Live και συνεχίζει: «Πριν από 10-12 ημέρες εκδόθηκε νέα απόφαση που αναφέρει νέα μέτρα, ανεκτά, τα οποία προβλέπουν τη συμπλήρωση του 75% της χωρητικότητας, ενώ προβλέπεται πως η κάθε παρέα θα μπορεί να αποτελείται από 4 άτομα και θα πρέπει ανά 4 άτομα να υπάρχει μια θέση κενή». Η «δυσκολία» βέβαια είναι στο ότι οι θεατές πρέπει να είναι καθιστοί όμως όπως σημειώνει ο Σωτήρης Κορφιάτης δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Φέτος λοιπόν, το Γήπεδο της Παναχαϊκής θα μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού. «Είναι πολύ μεγάλο στάδιο και μπορεί να καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες. Είναι πολύ σημαντικό το ότι η είσοδος είναι διαφορετική από την έξοδο. Οι θεατές θα μπαίνουν από την πλατεία Καβάφη και θα βγαίνουν στην οδό Αμερικής, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός. Παράλληλα υπάρχουν οι απαιτούμενοι χώροι υγιεινής, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η απόσταση της σκηνής από τους θεατές είναι η απαιτούμενη χωρίς παράλληλα να χάνεται πολύτιμος χώρος» τονίζει ο Σωτήρης Κορφιάτης.

Σημαντικό είναι επίσης ότι στον χώρο θα υπάρχουν και τα απαιτούμενα αντισηπτικά ενώ οι διοργανωτές πάνε τα μέτρα ασφαλείας ένα βήμα πιο πέρα: «Επειδή ο ίδιος ο χώρος του Γηπέδου της Παναχαϊκής μάς εξασφαλίζει την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ποιότητα της κάθε παραγωγής, αποφασίσαμε να υπάρχει κενό κάθισμα όχι ανά 4, αλλά ανά δύο θεατές, «ρίχνοντας» έτσι τη χωρητικότητα στο 66%» τονίζει ο Σωτήρης Κορφιάτης, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί και μπαρ.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ετσι, η πρεμιέρα για τις συναυλίες στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, θα γίνει με τον Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 9 μ.μ., σε μια βραδιά γεμάτη τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Ομως, η λίστα των συναυλιών δεν σταματά εδώ. Στο ιστορικό λοιπόν στάδιο της Παναχαϊκής θα δούμε φέτος τη σύμπραξη δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου, όπως επίσης και μία συναυλία με τον αγαπημένο Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς όπως μαθαίνουμε θα ακολουθήσουν και άλλες!

pelop.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 202 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
Image
Image

Search