ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η αποκάλυψη του Τάσου Χαλκιά: «Ο πατέρας μου ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά»!

Στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Τάσος Χαλκιάς όπου κι έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

 

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε τον παρακολουθήσει στο θέατρο μετά από 28 χρόνια!

 

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας, ήδη, 28 ετών. Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του έχει γίνει γνωστός αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει. Μιλάγαμε, του έλεγα να έρθει να με δει αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος αλλά, επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του» εξομολογήθηκε.

 

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και με πήγε να δω παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα» πρόδωσε, επίσης, ο Τάσος Χαλκιάς για το πως σκέφτηκε να αφήσει την μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search