ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναζητά θεατρικό παραγωγό- Δημοσιεύθηκε η σχετική προκήρυξη

Θεατρικό παραγωγό αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους πρόταση για την παραγωγή μίας παράστασης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή «Υπηρεσιών θεατρικών εργαστηρίων και παράστασης». Συγκεκριμένα απαιτείται η διοργάνωση μιας θεατρικής παραγωγής με τον τίτλο «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη» που θα παρουσιαστεί μεταξύ των ημερομηνιών 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2020 από μία φορά στην Πάτρα και στην Κέρκυρα και δύο φορές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις πόλεις Ruvo di Puglia και Lecce σε αντίστοιχα φεστιβάλ που διοργανώνονται από τους εταίρους του έργου.

Μάλιστα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και σίτισης όλων των συντελεστών της παράστασης και της μεταφοράς των σκηνικών στην Κέρκυρα και στην Ιταλία δεν θα επιβαρύνουν τον ανάδοχο.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα διαμονής και σίτισης της ομάδας έργου κατά τη διάρκεια των δοκιμών και παραστάσεων στην Πάτρα και όπου αλλού χρειαστεί.

Πρόκειται για διαγωνισμό για την παροχή «Υπηρεσιών καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής δημιουργίας και ερμηνείας» στα πλαίσια του έργου «NETT» του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece –Italy 2014-2020» και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 5η Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00 Η διαδικασία του διαγωνισμού θα διενεργηθεί στην έδρα της υπηρεσίας μας (Όθωνος Αμαλίας 6, ΠΑΤΡΑ, 1ος όροφος) την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00. Σε περίπτωση αλλαγής οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search