ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος: Σταδιακά το άνοιγμα των σχολείων

Σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, κάποια στιγμή, σε διαφορετικά ωράρια, για να μην είναι μαζί όλοι οι μαθητές, πρότεινε ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον Κορωνοϊό, Ηλίας Μόσιαλος.

Ειδικότερα ο κ. Μόσιαλος μιλώντας στην iefimerida δήλωσε: “ Να δούμε το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων. Δεν θα ανοίξουν όλα μαζί . Θα πρέπει να δούμε διαφορετικές ζώνες . Κάποιες τάξεις να  λειτουργούν σε συγκεκριμένες ώρες. Αλλες πιο απογευματινές άλλες πιο αργά, έτσι ώστε να μην είναι όλα τα παιδιά μαζί”.

Ο κ. Μόσιαλος διευκρίνισε ότι εκφράζει προσωπικές σκέψεις   οι οποίες, όπως είπε,  δεν σημαίνει ότι θα επικρατήσουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο νέος νόμος για τον αιγιαλό που αφορά στην απομάκρυνση ή μείωση στις ξαπλώστρες στα παραλιακά καταστήματα της Αχαίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μείωση του αριθμού των ερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κρατούμενος που είχε τη θέση του αρχιμάγειρα στις φυλακές κράτησης Νέων Αυλώνα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει:   H πληθώρα περιστατικών τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ή την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και καταλήγουν σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
Image
Image

Search