ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετάθεση της δόσης για τα κανάλια

«Ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της κυβέρνησης να μεταθέσει για το 2021 τις πληρωμές των δόσεων από τα κανάλια για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μετά τα 11 εκατομμύρια ευρώ που η κυβέρνηση μοιράζει με αδιαφάνεια και επιλεκτικά στον Τύπο, με σημερινή της απόφαση παραπέμπει για το 2021 τη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ που οφείλει να καταβάλλει κάθε κανάλι για την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή 21 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Και αυτά μετά τις προκλητικές αποφάσεις για τους κλινικάρχες και τους εργολάβους παραχωρησιούχους των διοδίων στις εθνικές οδούς».

 

Το γραφείο Τύπου καταγγέλει ότι «Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει κάποιους από τους πιο πλούσιους Έλληνες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έναν μήνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ενώ εκατομμύρια εργαζόμενοι, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν με δειλά, ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα το φάσμα της φτώχειας του λουκέτου και της ανεργίας».

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι «πρόκειται για πράξη ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, που επιβεβαιώνει ότι η έκκληση του κ. Μητσοτάκη για απόδοση του 50% των αποδοχών των βουλευτών για να μαζευτούν περίπου 300.000 ευρώ για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιτομή του φαρισαϊσμού».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search