ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα δεν είναι για μία ημέρα, θα είμαστε αμείλικτοι

Οι αστυνομικοί με κίνδυνο της υγείας τους θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το Νόμο. Δεν μπήκαν για να εισπρακτικούς λόγους τα πρόστιμα, θα πάνε στο ΕΣΥ. Αυτό το σύστημα θα ακολουθήσει τη λογική των προστίμων της Τροχαίας, άρα όλα τα πρόστιμα θα εισπραχθούν» δήλωσε σε συνέντευξη του στο Star ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχετικά με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Τα μέτρα δεν είναι για μία ημέρα. Σε αυτό το ζήτημα είμαστε αμείλικτοι» πρόσθεσε.

«Με πολύ σεβασμό στα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας φαίνεται ότι όσο συνεχίζουν να λαμβάνονται μέτρα και εφόσον ακολουθούνται οι αποφάσεις και μένουν οι Έλληνες στο σπίτι, φαίνεται η καμπύλη αυτή να εξελίσσεται ομαλά». Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης ότι μετά την απαγόρευση, μειώθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους κατά 50%, ενώ χαρακτήρισε «πρωτοφανή σε μέγεθος τα μέτρα σε σχέση με την οικονομία της χώρας και σε μεγάλο σε εύρος, σε ό,τι αφορούν». «Μας έτυχε ένα κακό. Το κακό μπορούμε να το επανορθώσουμε γρήγορα ενωμένοι… Σήμερα δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση, η Ελλάδα έχει πλέον πλεόνασμα και έχει κτισθεί ένα κεφάλαιο εμπιστοσύνης, στην προσπάθεια που κάνουν ο πρωθυπουργός και η χώρα» τόνισε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου. Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search