ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για lockdown: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

«Αξιολογούμε κάθε μέρα τα δεδομένα και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας. Εξήγησε ότι τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι «πάμε καλά» αλλά δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός γιατί οι επόμενες δυο εβδομάδες «είναι πολύ κρίσιμες».

«Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται», «ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει», απάντησε χαρακτηριστικά στο ερώτημα για ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Για ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε ότι υπάρχουν πολλές αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας μπούσουλας που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς».

Απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να πειθαρχήσουν στις οδηγίες και να μείνουν στα σπίτια τους. Ο κ. Πέτσας είπε ότι κάποιοι θεώρησαν αυτή την ανάπαυλα ως διακοπές, ενώ δεν είναι.

«Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε. Ακόμη και αυτοί που ταξίδεψαν να μείνουν σπίτι τους να μην έρθουν σε επαφή με τις κοινωνίες και διασπείρουν τον ιό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της έκτακτης στήριξης και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι θα στηριχθεί όποιος έχει ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε και όποιος περνάει απ' έξω θα πετάμε χρήματα φορολογουμένων».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 17χρονος μαθητής δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS το χέρι που ήρθε σε επαφή με το γυμνό καλώδιο. Εξηγεί πώς τον χτύπησε το ρεύμα μέσα στο σχολείο του στη Πάτρα και φαίνεται να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search