ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης κατά Πάνου Καμμένου: Είναι σεσημασμένος συκοφάντης

Στην αντεπίθεση κατά του Πάνου Καμμένου περνά ο Γιάνης Βαρουφάκης και σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας τον χαρακτηρίζει «σεσημασμένο συκοφάντη».

Ο Πάνος Καμμένος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είπε αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών: «Ο Βαρουφάκης έλεγε στα Όσκαρ και στις ταινίες ότι ήθελε και αγωνιζόταν για να μείνουμε στην Ευρώπη». «Δεν ξέρω τι είπε σε σας και τι γράφει στις ταινίες. Το βράδυ εκείνο που ο Αλέξης Τσίπρας με πήρε τηλέφωνο και πήγα στις Βρυξέλλες, ο Βαρουφάκης το πρωί μας είπε ότι θα υπογράψει την άλλη μέρα στο Eurogroup τη λύση Σόιμπλε ήταν η ημέρα που ο Τσίπρας ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο, Ομπάμα τους Αμερικανούς και διά του Ολάντ ήρθαν οι Γάλλοι να προτείνουν τη σωτηρία της χώρας, αυτό που λέτε εσείς τρίτο μνημόνιο».

«Ο Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να πάρουμε 80 δισ. και να φύγουμε από την ευρωζώνη. Στην πρωινή συνεδρίαση που κάναμε, όταν πήγα στις Βρυξέλλες την προηγούμενη του Eurogroup η δημόσια πρόταση του ήταν να συμφωνήσουμε γιατί δεν έχουμε άλλη λύση» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

 

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε μιλώντας σήμερα στον Realfm 97,8: «Ποτέ δεν αρνούμαι να μιλάω για το 2015. Παραδέχομαι λάθη που έχω κάνει αλλά παράλληλα είμαι περήφανος για τη στάση μου τότε που τα έβαλα τόσο με την Τρόικα και τους "ευρωλάγνους", όσο και με τους "δραχμιστές". Αποτέλεσμα αυτού ήταν από την 5η Ιουλίου του 2015 να είμαι στο στόχαστρο τόσο της Τρόικας και των ''φιλοτροϊκανών'' όσο και των "δραχμιστών". Όμως, σήμερα θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με σεσημασμένο συκοφάντη που λέει συνειδητά ψέματα, και τον οποίο ο ελληνικός λαός έθεσε εκτός Βουλής».

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σεσημασμένος συκοφάντης ο κ. Καμμένος, θα μου επιτρέψετε να μην ξανασχοληθώ με τον κύριο. Ό,τι είχα να πω το έχω γράψει. Δεν κάνω αγωγή σε κανέναν. Δεν θα κάνω ποτέ αγωγή σε κανέναν. Ξέρετε με όλες τις συκοφαντίες που έχω υποστεί τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα έκανα τίποτε άλλο. Επίσης, δεν πιστεύω στον δικαστικό δρόμο προς τον σοσιαλισμό που λέγαμε. Όλες αυτές οι συκοφαντίες με κάνουν πιο δυνατό και να ξέρετε ότι η αλήθεια πάντοτε, πάντοτε λάμπει».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search