ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Σκόπια ο Γιώργος Παπανδρέου

Στα Σκόπια, στο πλαίσιο περιοδείας στα Δυτικά Βαλκάνια, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου 
 
Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο, 9 και 10 Φεβρουαρίου, επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία.
 
Η επίσκεψη στα Σκόπια έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, στο Σεράγεβο, στα τέλη του 2019, ενώ το προσεχές διάστημα θα περιοδεύσει και στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής. 
 
Η περιοδεία πραγματοποιείται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την προώθηση της ενταξιακής προοπτικής των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων προωθήθηκε από την Ελλάδα και αποφασίστηκε στο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη, το 2003.
 
Η επίσκεψη γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς αναμένεται  μέχρι την άνοιξη  να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την έναρξη διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Β. Μακεδονία και την Αλβανία.
 
Θα συζητηθεί επίσης, η προοπτική συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων μπροστά στις κοινές παγκόσμιες και περιφερειακές προκλήσεις. 
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Σκόπια, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, την Υπουργό Άμυνας και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ραντμίλα Σεκέρινσκα, τον Πρόεδρο της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, Ζόραν Ζάεφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Ένωσης για την Ενσωμάτωση, Αλί Αχμέτι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας σημειώνονται  σήμερα Πέμπτη, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, περιμένουμε γενικά καλές καιρικές συνθήκες, αρκετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search