ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Viral η κούπα της!

 Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε χθες στο γραφείο της τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα για να της αναγγείλει τον εκλογή της στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.Και κάπου εκεί οι κάμερες είχαν την ευκαιρία να τρυπώσουν στο γραφείο της και να το φωτογραφίσουν, με τους παρατηρητικότερους να προσπαθούν να εντοπίσουν στο χώρο λεπτομέρειες που θα φανερώνουν πτυχές της προσωπικότητας της νέας ΠτΔ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Η κούπα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που τράβηξε την προσοχή όλων Ενα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι ότι σίγουρα η κυρία Σακελλαροπούλου δεν είναι οπαδός του μίνιμαλ στιλ. Το γραφείο της και τα πλείστα πραγματάκια επάνω του το αποδεικνύουν. Πάντως, αν κάτι ξεχώρισε ήταν μία κούπα που είχε για μολυβοθήκη (συνολικά είχε τρεις μολυβοθήκες γεμάτες ασφυκτικά με στιλό και μολύβια όλων των χρωμάτων).

Η κούπα έχει επάνω της την μερικανίδα Δικαστή Ruth Bader Ginsburg

Η κούπα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που τράβηξε την προσοχή όλων έχει επάνω της την αμερικανίδα Δικαστή Ruth Bader Ginsburg, γνωστή και με μόνο τα αρχικά της ως RBG. Μια δικαστίνα, ετών 83, την οποία οι Αμερικανοί έχουν ως είδωλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search