ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαβάρας: Μειονέκτημα της Σακελλαροπούλου η απουσία από την πολιτική ζωή

Την άποψη ότι ένα από τα μειονεκτήματα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου είναι η απουσία της από την πολιτική ζωή, εξέφρασε ο Κώστας Τζαβάρας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, η κ. Σακελλαροπούλου είναι θεματοφύλακας ενός υπηρεσιακού και συμβολικού κύρους. «Νομίζω ότι κατά γενική παραδοχή, ένα από τα μειονεκτήματά της υποψηφιότητας αυτής είναι η απουσία της από την πολιτική ζωή», πρόσθεσε.

Θετικό που η κ. Σακελλαροπούλου γίνεται η πρώτη γυναίκα ΠτΔ

Ο κ. Τζαβάρας τόνισε ότι οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι κατά τη διάρκεια της υπηρεσιακής τους σταδιοδρομίας να απέχουν από την πολιτική. «Αυτή τώρα η πρόεδρος του δικαστηρίου θα είναι υποχρεωμένη να δώσει ζωή και μάλιστα σε μια κρίσιμη συγκυρία, σε ένα θεσμό που προεχόντως είναι πολιτικός. Προϋποθέτει δηλαδή σαφή γνώση και αντίληψη των πολιτικών τρόπων συμπεριφοράς και νομίζω ότι από αυτό είναι που θα κριθεί. Προσωπικά εύχομαι να επιτύχει γιατί από την άλλη πλευρά υπάρχουν θετικά, όπως είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά η χώρα θα έχει μια Πρόεδρο γυναίκα», κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναμένεται να εκλεγεί σήμερα η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους των κοινοβουλευτικών ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search