ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε ο Τσίπρας

 Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την συνάντησή του με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Συνάντησα σήμερα τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, με τον οποίο συζητήσαμε για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το πλαίσιο της συνεργασίας 3+1 με το Ισραήλ και την Κύπρο, τις προοπτικές του αγωγού EastMed και την κλιμάκωση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο με την υπογραφή της συμφωνίας με την σημερινή κυβέρνηση της Λιβύης»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πειραιά μια συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. Οι Αστυνομικοί του Πειραιά πραγματοπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απίστευτης απάτης έπεσε μια 50χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα, η οποία πείστηκε να δώσει χρήματα και κοσμήματα συνολική αξίας 190.000 ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια». Για το περ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 63χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 7χρονης ανιψιάς του, την οποία φέρεται επιπλέον να φωτογράφιζε. Ο κατηγορούμενος απ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει το τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες σε μια 67χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο, όταν πήγε να ποτίσει τα λουλούδια της. Σύμφωνα με το cretapost, το ατύχημα συνέβη όταν η άτυχη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search