ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Κλείδωσαν" τα ονόματα για τον ανασχηματισμό

Ζήτημα λίγων ωρών θεωρείται πλέον ο ανασχηματισμός και παρότι ενδέχεται να γίνουν καραμπόλες της τελευταίας στιγμής, τα περισσότερα ονόματα έχουν "κλειδώσει". Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ενημερωθεί. Όσο για την χρονική στιγμή που θα γίνει, αυτή τοποθετείται το μεσημέρι...Αυτό βέβαια πάντα αλλάζει..

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκτός κυβέρνησης μένουν οι Θοδωρής Δρίτσας, Αριστείδης Μπαλτάς, Νίκος Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Μάρδας και Σία Αναγνωστοπούλου. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος λένε οι πληροφορίες, μετακινείται σε άλλο πόστο, ενώ πρόσωπο κλειδί γι' αυτό τον ανασχηματισμό θεωρείται ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος αν μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός κυβέρνησης, αυτό θα σηματοδοτήσει λένε κάποιοι και πολιτικές εξελίξεις μέσα στο κόμμα. Ερωτηματικό μπαίνει και δίπλα στο όνομα του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθου.

Ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει το νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και τα Media. Τη θέση της Όλγας Γεροβασίλη που πολλοί τοποθετούν στο Εσωτερικών φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο κ. Τζανακόπουλος.

Από την “παλιά φρουρά” ακόμη και αν δεν είναι στη θέση του αντιπροέδρου ο Γιάννης Δραγασάκης θα συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο, ειδικά σε ότι αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, έναν τομέα στον οποίο και ειδικά στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ενισχύσει με νέα πρόσωπα που έχουν αποδείξει ωστόσο την αξία τους, όπως τονίζει το Μαξίμου.
Έτσι με τον αναμενόμενο ανασχηματισμό ρόλο αναμένεται να αναλάβουν οι κύριοι: Τζανακόπουλος, Πιτσιόρλας, Γιώργος Τσίπρας και Στάικος, αλλά και οι κυρίες Βάκη και Αχτσιόγλου.

Απ' την “παλιά φρουρά” του υπουργικού όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Φίλης παραμένει στη θέση του καθώς φάνηκε πως έχει ισχυρή στήριξη σε ιδεολογικό και όχι μόνο επίπεδο και στο συνέδριο, ενώ ο Χριστόφορος Βερναρδάκης παίρνει το δρόμο προς το Μαξίμου, αλλά δεν διευκρινίζεται ακόμη σε ποια θέση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανοικτά θα είναι σήμερα τα καταστήματα, Κυριακή των Βαΐων, από τις 11 το πρωΐ.    Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα Κυριακή στην Πάτρα. Σύμφγωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φθάνει τους 28 βαθμούς, ενώ οι άνε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 46χρονος μαζί με έναν 45χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν συστήσει εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, ένα παράνομο κέντρο απεξάρτησ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Λαύριο επικράτησε άνετα με 104-66 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League. Το Λαύριο έφτασε σε μια ευρεία νί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search