ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης - Εκτός ο Σκουρλέτης

Σε ένα τεταμένο πολιτικό κλίμα με τους καυγάδες για τις τηλεοπτικές άδειες και την κοινωνία να βράζει με τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μην σέρνει άλλο την υπόθεση του ανασχηματισμού, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες κλείδωσε για την Παρασκευή.

Ο ανασχηματισμός θα είναι δομικός, αφού δημιουργούνται και νέα υπουργεία, αλλά και πολλά μετονομάζονται και θα δείξει τις προθέσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης ο ανασχηματισμός αναμένεται να απαντήσει και στο ερώτημα εάν ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Πάνου Σκουρλέτη από την κυβέρνηση μετά και τα πολλά χτυπήματα κατά του Μαξίμου είτε με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είτε με την απόφαση του για την επένδυση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.

Αβέβαιο θεωρείται και το μέλλον του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, αφού στο Μαξίμου επικρατεί εκνευρισμός για τους χειρισμούς του υπουργού στο θέμα των συντάξεων που στην κυβέρνηση θεωρούν πως έπληξε την εικόνα της. Ο ίδιος δήλωσε πάντως πως είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού για όπου εκείνος νομίζει πως θα ήταν χρήσιμος.

Αλλαγή θα υπάρξει και στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Χρέη φαίνεται πως θα αναλάβει ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου το πρωθυπουργού, κ. Τζανακόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση της Όλγας Γεροβασίλη. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες η κα Γεροβασίλη δεν αναμένεται να μείνει εκτός κυβέρνησης με επικρατέστερο σενάριο να αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει στο ίδιο υπουργείο. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναλάβει το νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά θα έχει στην αρμοδιότητά του και όλα τα media.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search