ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελώνη: Οχι στα προνόμια εμβολιασμένων μέχρι να ανοίξει η πλατφόρμα για όλους

Αντίστροφα και επίσημα μετράει πλέον ο χρόνος για τις αλλαγές στα SMS την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις ελεύθερες μετακινήσεις. Όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη.

Δεν διέψευσε η Αριστοτελία Πελώνη ότι υπάρχουν σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου να δοθούν αποκλειστικά προνόμια σε όσους έχουν εμβολιαστεί, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι «η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια των εμβολιασμένων δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν όλες οι ηλικιακές ομάδες». Με άλλα λόγια, η κυρία Πελώνη άφησε να εννοηθεί ότι το ζήτημα θα ανοίξει όταν πλέον όλοι έχουν πρόσβαση στα εμβόλια, κάτι που μέχρι στιγμής συμβαίνει, καθώς για ηλικίες κάτω των 30 ακόμα δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα, η κυρία Πελώνη απαντώντας σε ερώτηση για το άνοιγμα των χερσαίων συνόρων ξεκαθάρισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο αρμόδιος Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης θα προχωρήσει προς τον τέλος της εβδομάδας σε σχετικές ανακοινώσεις. Ο ίδιος αναμένεται να κάνει γνωστά και τα σχετικά πρωτόκολλα εισόδου, όπως για παράδειγμα η διενέργεια test.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 62χρονο στη Νίσυρο ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
Image
Image

Search