ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: Νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ώστε να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του νησιού αλλά και με εκπροσώπους τοπικών τουριστικών φορέων με θέμα συζήτησης το άνοιγμα της νέας τουριστικής σεζόν.

 

Την κ. Ζαχαράκη υποδέχτηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης και ο δήμαρχος Σάμης, Μάκης Μονιάς καθώς και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες του νησιού.

 

«Για να έρθει ένας ταξιδιώτης στη Κεφαλονιά και να απολαύσει την φιλοξενία των ανθρώπων, χρειάζεται να νοιώσει ασφάλεια. Αυτό ένοιωσε πέρυσι αυτό θα νοιώσει και φέτος» δήλωσε η κ. Ζαχαράκη ενώ για την συνάντηση με τους φορείς του νησιού ανέφερε ότι «ενημέρωσα τους φορείς του νησιού για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 15 Μαΐου, περιμένουμε και εμείς τους ταξιδιώτες, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για μια καλύτερη χρόνια. Έχουμε τον εμβολιασμό που προχωρά γρήγορα, έχουμε τα self tests, τα ξενοδοχεία covid, έχουμε και τα επικαιροποιημένα πρωτόκολλα από προχθές».

 

Ακολούθως η, Ζαχαράκη, επεσήμανε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Ανάπτυξης «νέα χρηματοδοτικά εργαλεία». «Νέο ΕΣΠΑ για τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης, ώστε να πάρουν την απαραίτητη αναπνοή για να ξεκινήσουν».

 

Τέλος, η κ. Ζαχαράκη, έκανε ειδική αναφορά στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βρεθεί το νησί της Κεφαλονιάς τα τελευταία χρόνια, με την υφυπουργό Τουρισμού να συμπληρώνει ότι «είμαι εδώ για να μιλήσουμε για την Κεφαλονιά που μάχεται και είναι νικήτρια, σηκώθηκε στα πόδια της από τα πολύ δύσκολα, την προηγούμενη φορά με τον σεισμό και τώρα με τον Ιανό».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του Λαζάρου. Η Ορθόδοξη Εκκλησια γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                27,28 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή, η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ειδικότερα, ομάδα ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
Image
Image

Search