ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Δεν θα χαθούν εμβόλια από την Μήδεια

Έχουμε κάνει συντονισμό με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους παραχωρησιούχους στις Εθνικές Οδούς ώστε να μην έχουμε προβλήματα από την κακοκαιρία, που αναμένεται από σήμερα να είναι ιδιαίτερα έντονη, είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινοί Τύποι

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας έκανε έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν περιττές μετακινήσεις και εφόσον μετακινούνται να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα, όπως πχ. οι αντιολισθητικές αλυσίδες, για κυκλοφορία αυτοκινήτων σε περιοχές όπου αναμένεται χιονόπτωση, τονίζοντας ότι «πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν θα είναι μια συνηθισμένη κακοκαιρία».

Σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς έναντι του κορωνοϊού τις ημέρες της κακοκαιρίας, ο κ. Πέτσας είπε ότι «περίπου 50.000 εμβόλια πρέπει να γίνουν τις επόμενες 3-4 ημέρες σε περιοχές όπου αναμένεται να έχουμε πολύ χιόνι. Υπάρχει σχεδιασμός να υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι και οι δίοδοι σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ώστε να γίνει απρόσκοπτα η διαδικασία».

Προσέθεσε ότι «υπάρχει μέριμνα από το Υπ. Υγείας, ώστε να μην χαθεί ούτε ένα εμβόλιο, με ανασχεδιασμό για τα πρόσωπα που θα εμβολιαστούν εάν δεν μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα κλεισμένα ραντεβού, καθώς και επαναπρογραμματισμό ραντεβού άμεσα για όσους δεν μπορέσουν να μετακινηθούν για να κάνουν το εμβόλιο αυτές τις ημέρες».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πάτρας, που έκανε λόγο για καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα του νερού στην περιοχή της Οβρυάς με αναφορά ότι αυτό είχε «χρώμα καφέ», από
Image
Image

Search