ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε άμεσο κίνδυνο η πρώτη κατοικία χιλιάδων οφειλετών

Στον κίνδυνο απώλειας της a' κατοικίας για χιλιάδες οφειλέτες αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ταυτίζεται με τα συμφέροντα των τραπεζών και των αρπακτικών funds».

Στην δήλωσή του, ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρει ότι «χωρίς προστασία εν μέσω της πανδημίας, κινδυνεύει να μείνει, με ευθύνη της κυβέρνησης, η πρώτη κατοικία χιλιάδων οφειλετών. Οι ασφυκτικές προθεσμίες που τέθηκαν με τον ν. 4745/20, για τον επαναπροσδιορισμό των εκκρεμών υποθέσεων του ν. Κατσέλη, έχουν προκαλέσει έμφραγμα στη σχετική διαδικασία και οδηγούν τους πλέον ευάλωτους των συμπολιτών μας, εκτός του πλαισίου παροχής δικαστικής προστασίας».

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κωφεύει επιδεικτικά και αρνείται προκλητικά να αναστείλει ή να παρατείνει τις προθεσμίες, αποδεικνύοντας ότι αυτό που πρωτίστως την ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζών και των αρπακτικών funds. Χιλιάδες είναι πλέον τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που ενώ είχαν καταφέρει να τεθούν υπό δικαστική προστασία, μετά την πρωτοφανή αυτή κυβερνητική αναλγησία κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους». Τέλος καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης, «έστω και την ύστατη ώρα να εισακούσει την φωνή της λογικής και της κοινωνίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search