ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Πλακιωτάκης - Σε καραντίνα στο σπίτι του

Σε καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς διαγνώστηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και ακολουθεί τις οδηγίες του ιατρικού προσωπικού.

Η ανακοίνωση του υπουργείου ανάφερει:

«Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Πλακιωτάκη είναι καλή, παραμένει στο σπίτι του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εφθασε η ώρα της κρίσης για την πολύκροτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κό . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοινώνεται σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο νέος κατώτατος μισθός, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τα 800 ευρώ, και θα αρχίσει να . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search