ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ Αχαίας: Διασφάλιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας ΤΩΡΑ

“Το επιτελικό κράτος των «αρίστων» αγνοεί επιδεικτικά την ανάγκη διασφάλισης της ίδιας της εκπαιδευτικής λειτουργίας αλλά και της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων μαθητών και καθηγητών”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ Αχαίας, που προσθέτει:

“Είναι  απόλυτη ανάγκη να διασφαλιστεί τόσο η εκπαιδευτική λειτουργία των ψηφιακών τάξεων όσο και τα προσωπικά δεδομένα των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας-μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η αδιαφορία και η αμέλεια του Υπουργείου Παιδείας να αναβαθμίσει τις υποδομές του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ταλαιπωρεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που πασχίζουν να συντηρήσουν τις εκπαιδευτικές λειτουργίες μέσα σε επαναλαμβανόμενες καταρρεύσεις του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και καθηγητών αλλά και η ίδια η εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία κινδυνεύουν από αγνώστους που εισέρχονται χωρίς πρόβλημα στις ψηφιακές τάξεις, αφού η σύνδεση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε όνομα,  χωρίς καν την αναγραφή του  e-mail του μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Το Υπουργείο οφείλει να εξασφαλίσει άμεσα την πιστοποίηση της εισόδου των μαθητών μας κατά τα πρότυπα της πιστοποίησης των εκπαιδευτικών ( με αυστηρή χρήση των παραμέτρων και ηλεκτρονικών λογαριασμών και ταχυδρομείων του ΠΣΔ)  και να εξασφαλίσει στο ΠΣΔ τους αναγκαίους πόρους σε όλα τα επίπεδα ώστε να ανταποκριθεί καίρια σε αυτή την τόσο σημαντική παράμετρο.

    Η ασφάλεια της  μαθησιακής διαδικασίας πρέπει να είναι η προτεραιότητα του Υπουργείου!
    Διασφάλιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σήμερα!”

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search