ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ηλιόπουλος: Η πολιτική τους ιεραρχεί το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή

«Ξεκάθαρα φάνηκε σήμερα, δεν είχε γίνει καμία προετοιμασία για την επίταξη ιδιωτικών κλινών» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Πριν από μία εβδομάδα, ο Υπουργός Υγείας ρωτήθηκε, για το αν θα ζήσουμε στη Θεσσαλονίκη σκηνές Μπέργκαμο. Η απάντηση του, το μόνο που κατάφερε, ήταν να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία. Δε μίλησε για ενίσχυση των νοσοκομείων σε ανθρώπινο δυναμικό, για συνταγογράφηση των τεστ, για επίταξη ιδιωτικών κλινών. Μίλησε για "opinion leaders". Δε μίλησε για έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας γιατί αυτό το σχέδιο δεν υπήρχε. Όπως ξεκάθαρα φάνηκε σήμερα, δεν είχε γίνει καμία προετοιμασία για την επίταξη ιδιωτικών κλινών. Τους φαινόταν πιο εύκολο να μεταφέρουν με τρένο ασθενείς στην Αθήνα, από το να διαταράξουν τα κέρδη και τη λειτουργία του ιδιωτικού τομέα. Η πολιτική τους ιεραρχεί το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Ακριβώς για αυτό σήμερα είναι επικίνδυνοι» έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search