ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για πρύτανη ΑΣΟΕΕ: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες

Για φασιστικές αντιλήψεις που δεν έχουν χώρο στο πανεπιστήμιο κάνει λόγο η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter μετά τη σοκαριστική φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με ταμπέλα υπέρ των… καταλήψεων κρεμασμένη στο λαιμό του από αγνώστους που είχαν εισβάλει στο γραφείο του.

Η Φώφη Γεννηματά, στο μήνυμά της, αφού ζητά τη σύλληψη και την παραδειγματική των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, η οποία όπως τονίζει είναι «στοιχειώδης υποχρέωση των αρχών», εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό για το νόμο για το άσυλο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Αυτές οι φασιστικές αντιλήψεις και ενέργειες δεν έχουν χώρο στο Πανεπιστήμιο. Ο σκοταδισμός δεν θα επικρατήσει. Η σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών είναι στοιχειώδης υποχρέωση των αρχών.

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο νόμος του κ. Μητσοτάκη, η μεγάλη δήθεν μεταρρύθμιση που θα άλλαζε την εικόνα των Πανεπιστημίων ήταν απλά άλλη μια μεγάλη φούσκα», αναφέρει στην ανάρτησή της η Φώφη Γεννηματά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει την τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα, για πρώτη φορά.Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο Instagram μερικές φωτογραφί . . .
LIFE STYLE

Άγνωστος στο διαδίκτυο δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρίστανε ότι είναι η Καλομοίρα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια από το προφίλ της σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ της Πολύνας Γκιωνάκη   Κυριακή 12 Μαΐου, στις 20:00, στο θέατρο ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (Μαιζώνος 271, Πάτρα) Η ζωή και ο θάνατος της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει: «Ιω – Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία.16-19 Μαΐου στις 21.30 στο θέατρο ΛιθογραφείονΣκληρός, καθημερινός, αστείος, τρυφερός, αποτελού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search